Lijstenmakerij

Pasvormlijsten heeft een ruime keuze aan exclusieve lijsten. Van klassiek tot modern en van eiken white wash tot aan lijsten met glitters.

Handgemaakte eiken lijsten bij Pasvormlijsten.
Pasvormlijsten heeft haar assortiment uitgebreid met handgemaakte eiken lijsten. De massief eiken lijsten worden handmatig geschraapt, geschuurd, geolied en/of gerookt. Deze handelingen geven de lijst een authentieke uitstraling. De lijsten kunnen in 2 verschillende breedtes geleverd worden. Naast de eiken lijsten vervaardigt Pasvormlijsten ook lijsten van notenhout. Het notenhout wordt afgewerkt met een zijdeglanslak. Deze lak beschermt het notenhout en geeft het hout een warme uitstraling.

De reacties van de fotografen zijn zeer lovend. ‘Een mooie lijn puur houten lijsten’ Ook commercieel zijn de lijsten interessant omdat deze de fotograaf een hoog rendement opleveren. Ondanks dat de lijsten op bestelling gemaakt worden is de levertijd snel.

Het concept van Pasvormlijsten blijft aanslaan; geen voorraad, geen risico en duidelijke marges. Daarnaast is er, mede door de regelmatige uitbreiding in het assortiment, voor elke klant een leuke lijst te vinden.

Met de nieuwste machines maken wij fotolijsten op maat in onze professionele lijstenmakerij. Dat doen wij met grote zorgvuldigheid en ruim 20 jaar ervaring.


      

     

     

    


©  Pasvormlijsten        Disclaimer             Blixxum!